Wednesday, 10 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 10 - Apa Yang Ada Dalam Handbag Saya

Assalamualaikum

Huhu.. sape boleh tolong saya? Cabaran ini agak susah lah sebab saya tak ada camera lah nak tangkap gambar. Kalo saya letek je gambar yang sesuai, boleh kan? Haha..





Haha gambar tu ambil kat google je. Sori lah tau tapi memang benda itu ada kat handbag saya pun.. Kawan-kwan lak ada apa kat handbag tu? Share lah gak tau. Follow my blog for more update ;)

5 comments:

  1. singgah bace entry.. anis macam biase la.. ade make up..hihi... done follow here :)

    ReplyDelete
  2. Haaa...ada yg tertinggal..ATM card n credit card msti ada dlm bag kan?hehe

    http://anakperak.com

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, huda singgah blogwalking sini. Maaf lambat blog walking dekat blog korang semua ye. Oh ye, apa - apa pun thanks tau sebab share link dengan huda dalam group fb #kelabbloggerbenashaari.
    Huda dah senaraikan link blog awak semua dalam entry blog walking dekat blog huda. Jemput singgah dan blogwalking juga ye dekat blog blogger lain,hehe =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete
  4. Hai, saya dah nominate awak untuk Liebster Award. Jom tengok dekat sini

    http://ismahasmi.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete