Friday, 5 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 5 - 3 Perkara Yang Ingin Aku Katakan Kepada Bekas Kekasih

Assalamualaikum

Hari ni hari yang paling baik sekali tau. Hari Jumaat adalah hari yang saya paling suka >< huhu.. tajuk kali seram gak lah. Macam mana saya nak katakan kepada bekas kekasih sekiranya saya tak ada kekasih? hah! Lu pikir lah sendiri..


Love is complicated. Cinta adalah perasaan semulajadi bagi setiap insan yang bergelar manusia. Tak salah ada perasaan tu tapi yang salah tu bercinta tanpa akad yang sah. So, kawan-kawan kalo bercinta pastikan dah nikah tau ;) Okay kepada semua bekas kekasih saya dengar tau apa yang saya nak cakap ni. Sebelum, saya ada kekasih ke? Entah lah :P

3 Perkara yang ingin saya katakan :
  • Terima kasih sebab lepaskan saya sebab awak juga lepaskan saya daripada dosa zina yang boleh bawa ke neraka
  • Nothing yang saya harapkan.. just hope awak dapat teruskan kehidupan awak dan lupakan saya.
  • Ingatlah bahawa jodoh itu di tangan tuhan.. kadang-kadang bole jadi Allah lepaskan kekasih lama itu untuk bagi isteri/suami yang solehah/soleh
Tolonglah sampaikan kat semua yang mengenali diriku ini tau. Saya hanya mengharapkan Allah kurniakan saya Isteri Yang Solehah. Pray for me :D

4 comments:

  1. Assalamualaikum Loqman.. Datang visit dari #KelabBloggerBenAshaari.. Selamat meneruskan cabaran! Saya baru masuk hari ke-4.. Hehe.. Ketinggalan ketapi sikit.. Jemput singgah kalau sudi.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete