Friday, 12 September 2014

Cabaran 30 hari : Hari 11 - Kenangan Lucu Zaman Kanak-Kanak Loqman

Assalamualaikum

Guys.. Hehe sori lah sangat-sangat lambat update benda ni. Kawan-kawan apa khabar? Saya kat sini alhamdulillah sihat :) Wah XD suka lah cabaran ini. Zaman kanak-kanak adalah zaman yang keep in our memory ;)

Nak cerita zaman kanak-kanak yang lucu memang banyak lah kan haha. Pengalaman mengajarkan kita banyak benda. Contohnya time kita kanak-kanak dulu. Banyak sangat benda yang tak masuk dek akal kita buat. Bagi saya pula kan. Benda yang melucukan saya buat dulu adalah.. Jap, betul ke kawan-kawan nak dengar ni? Kalo tak nak saya tak cerita lah :)


Atas ini gambar saya time kecik-kecik dulu dengan adik-adik saya haha. Dah besar rupanya saya sekarang ni kan :p Okay lah saya ceritalah perkara yang lucu itu tau. Saya dulu ada kawan baik yang orang kata Best Friend Till End. Ye ke? Entah lah. Kami share everything lah daripada personal dan lain-lain lah. Ada satu hari tu bestfriendz saya tu tuduh saya benda yang tak baik dengan kawan perempuan saya tau.

Saya ni tak suka lah orang tuduh saya buat benda yang saya tak buat. Saya pun apa lagi. Saya bagi lah tumbukan yang agak kuat kat muka dia. Tak sangka pulak patah terus gigi dia hehe. Kawan baik ke kawan biasa semua gua rembat haha. Gurau je lah. Tu lah kisah dia. Kawan saya nak paling baik dengan saya tu saya tumbuk sampai patah gigi dia. Lepas tu terus abang dia datang marah saya huhu. Tapi betul lah kelakar gak lah bila ingat peristiwa tu kan. Tak sangka kuat jugak saya time kecik dulu boleh wat macam tu.

Kalo tak kelakar.. Apa saya kisah ke? Haha hope lucu lah. Ingat tau untuk follow blog saya untuk more update ;)


2 comments:

  1. Wah ganas jgk ye zaman knk2 dia..hahah smp patah gigi org tu hihi..

    Singgah dari group KB..jemput singgah n komen2 kat blog zanahassan jgknye ;)

    ReplyDelete
  2. as salam tuan tanah
    tahniah blog anda banyak info

    jemput blogworking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete